Kameraguide - vilken kamera ska jag köpa?

Fotokurser för skolor, föreningar, klubbar, företag eller lärare

Låt deltagarna studera fotografering medans du som kursansvarig kan fokusera på handledning och utveckling

Deltagarna kan gå kurserna i eget tempo eller om en kursplan är lagd kan de arbeta efter deadline. Kurserna är alltid tillgängliga dygnet runt alla dagar på året och passar till både gemensam genomgång eller självstudier på hemmaplan. Det finns kurser för helt nybörjare, den som kan grunderna till en mer avancerade fotokurs.

Det finns även tillgång till skräddarsydda kurser med gemensamma bildgallerier, diskussionsgrupper och konstruktiv feedback både för grupper eller enskilda individer.

Låt oss hjälpa dina deltagare att förstå kamera eller exponering för att komma vidare med sin fotografering. Vi finns här för både support och kunskap under hela kursperioden.

Kurserna passar till skolor som grundskola – högstadier, gymnasier, universitet, högskolor och folkhögskolor, komvux men passar även till fotoklubbar, föreningar, kundklubbar, medlemsklubbar, pensionär- fackanslutna föreningar eller kommunal verksamhet men även för att utbilda personal.

Enkelt att administrera till små eller stora grupper. Köp kurser för antalet deltagare och dela sedan ut en aktiveringskod. Deltagaren skapar själv ett konto hos oss och löser in koden för att därefter påbörja kursplanen direkt. Superenkelt!.

Mejla oss vilken/vilka kurser, antal deltagare och hur länge kursen ska pågå så diskuterar vi vad som kan passa för just er kursplan.

* fälten är obligatoriska