Fotokurser online FAQ

Kostar det att skapa ett konto på Fotokurs online?
Det är helt gratis och kommer aldrig att kosta något

Hur fungerar fotokurser online?
Alla fotokurser består av olika moduler beroende på vilken fotokurs du väljer. Varje modul förklarar med enkel text och tillhörande bildexempel, t.ex en funktion eller visar t.ex kort skärpedjup för att du enkelt ska förstå.
Väljer du fotokurser självstudier så styr du själv över dina studier och övningar.
Väljer du fotokurser med kursledare så får du support på vägen men även feedback på inlämnade bilder för att enkelt komma vidare.

Alla kurser är online 24/7 365 och du kan göra om kursen flera gånger eller gå tillbaka till valfria moduler för att repetera.

Vilka förkunskaper behöver jag för fotokursen?
Kursdeltagare på Fotokurs Online är från nybörjare till fotografer med mer erfarenhet. Grundkurser foto startar från början för att ge alla en chans att hänga med, men även mer erfarna fotografer saknar ibland grundläggande kunskaper. Kurserna passar alla från 13 år.

Vilken kamera eller tillbehör behöver jag för att gå fotokurser online?
Vi rekommenderar en systemkamera eller kompaktkamera för att vissa funktioner är lättare att komma åt. Men det fungerar även med en mobiltelefon där du laddar ner en app med manuella inställningar som finns för både Iphone & Android. Dock så kommer inte allt se likadant ut och alla funktioner som vi går igenom på fotokurser finns inte på en mobilkamera.
Ett bra tips är att börja kursen med den utrustning som du har t.ex en kompaktkamera. Det är bättre att i efterhand komma på vad du saknar än att börja med att köpa all tänkbar utrustning för att sedan inse att du inte kommer använda den.

Vad kostar kursen?
Det är engångskostnad för att få tillgång till fotokursen och den är beroende på vilken kurs du väljer men börjar på gratis fotokurs till 600kr.

Hur går jag tillväga för att gå en kurs?

  1. Skapa ett konto (gratis). Bekräfta sedan din mejladress via mejlet som skickas till dig.

  2. Välj kurs du vill gå och kostar kursen så kommer du till säker betalning vi Stripe. Du kan använda alla betalkort som Visa/ Mastercard etc.

  3. När registrering/ betalning är gjord till vald fotokurs så kommer du åt kursmaterialet direkt.

Har du några frågor Mejla oss så hjälper vi dig.