Fortsättningskurs fotografering

Fotokurser för dig som redan gått grundkurser

Fotokurser för dig som är amatör- hobbyfotograf som kan en del grunder men vill komma vidare till nästa nivå i din utveckling. Kurserna repeterar en del grunder men fortsätter med kunskap för vald kurs, ofta med teori efterföljt av praktiska övningar för att förstå helheten.

Fortsättningskurser i fotografering inspirerar dig till ny fotokunskap och nya fototekniker.

Fotokurs steg 2

Steg 2 kursen går vidare med praktisk fotografering, lär dig fotografera manuellt, djupare kunskap om skärpedjup och "Bokeh", en gedigen modul om porträttfoto, vad du ska tänka på men även inställningar vid landskap och makro. Du får också användbara lathundar med fototips hur du tar skarpare bilder viktiga saker att tänka på vid svagt ljus för att lyckas med dina bilder.

Fotokurs steg 2 - PREMIUM

Kursledare ingår i denna kurs. Steg 2 kursen går vidare med praktisk fotografering, lär dig fotografera manuellt, djupare kunskap om skärpedjup och "Bokeh", en gedigen modul om porträttfoto, vad du ska tänka på men även inställningar vid landskap och makro. Du får också användbara lathundar med fototips hur du tar skarpare bilder viktiga saker att tänka på vid svagt ljus för att lyckas med dina bilder.
Kursledare: Patrik Lindqvist

Nattfotografering grundkurs

Grundkurs i Nattfotografering - Lär dig förstå ljus, långa exponeringar och hur man tänker vid fotografering i svagt ljus men även för att fånga ljusspår av bilar.

Nattfotografering - PREMIUM

Kursledare ingår i denna kurs. Grundkurs i Nattfotografering - Lär dig förstå ljus, långa exponeringar och hur man tänker vid fotografering i svagt ljus men även för att fånga ljusspår av bilar.

Kursledare: Patrik Lindqvist