Företag - Fotokurser

Kurser som passar företag

Kurserna är tänkta att passa till medarbetare som söker kunskap till mer företagsanpassad fotografering. Fotokurs för företag som ger en bra grund med exponering, fokusmetoder, vitbalans och manuella inställningar för mer tilltänkta bilder. Sedan bygger vidare med bättre bilder till sociala medier, porträtt, produktfoto och hur du optimerar bilder till hemsidan både för kvalitet och att sidan ska ladda snabbare.

Helt enkelt en kurser som lär dig ta bättre bilder till företaget vare sig det är en litet eller stort företag där du har ansvar för fotograferingen. 


Fotokurs företag - Grundkurs

Bilder till marknadsföring är superviktigt i dagens hårda konkurrens. Vi hjälper dig komma igång med fotografering och ger tips hur du tar bättre bilder till dig som är företagare som t.ex. social media, produktfoto, porträtt eller optimering till hemsida m.m.

Fotokurs företag - Grundkurs - PREMIUM

PREMIUM inkluderar övningsuppgifter och konstruktiv feedback från kursledare.

Bilder till marknadsföring är superviktigt i dagens hårda konkurrens. Vi hjälper dig komma igång med fotografering och ger tips hur du tar bättre bilder till dig som är företagare som t.ex. social media, produktfoto, porträtt eller optimering för hemsida m.m.